Cei mai importanţi... Clienţii Noştri

Firmele mamă ale partenerilor străini au sediile principale în: Austria, Germania, Olanda, Grecia, Italia. Domenii în care activează clienţii noştri

productie contabilitate

Producţie

servicii contabilitate

Servicii

Construcţii

constuctii contabilitate

Agricultură

agricultura contabilitate
turism contabilitate

Turism

transport contabilitate

Transport

Ce spun clienţii noştri despre colaborarea cu noi

 • Suntem clienții A&P CONSULT  încă de la înființarea societății noastre și mereu am simțit că avem alături de noi cei mai buni profesioniști în domeniul financiar contabil. Asta ne face ca, de fiecare dată când avem ocazia, să-i recomandam cu entuziasm. A&P CONSULT combină profesionalismul și disciplina cu pasiunea celui care lucrează ca antreprenor să își dezvolte afacerea împreună cu clienții.

  Ciprian Popa
  General Manager
  (companie de producție)

 • Lipsa oricărui incident din punct de vedere fiscal sau al relaţiilor de muncă în peste 13 ani de colaborare, stă mărturie că alegerea companiei A&P Consult, ca partener comercial în domeniul consultanţei în cele două domenii vitale pentru o companie multinaţională, a fost una foarte inspirată şi de bun augur.

  Razvan Cretu
  Director General
  (companie de proiectare şi inginerie)

 • Competenţă, solicitudine, profesionalism – acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza colaborarea noastră de peste 10 ani cu A&P CONSULT, acestea sunt calităţile de care colaboratorii noştri de la A&P CONSULT au dat dovadă. Am găsit în A&P CONSULT un partener de încredere împreună cu care am reuşit să construim o relaţie bazată pe seriozitate şi respect al cărui unic scop este calitatea rezultatului final.

  Vasile Gheorghe
  Administrator
  (companie cu activităţi în agricultură)

 • Sunt foarte mulţumit de colaborarea cu A&P Consult: profesionalism şi promptitudine!

  Dragoş Irimescu
  Proprietar
  (companie de producţie)

 • Compania noastră oferă o gamă complete de servicii profesionale în domeniul marketing/ publicitate precum şi în cel al producţiei publicitare. Prin urmare cerinţele noastre privind consultanţa fiscală şi contabilă sunt complexe şi numeroase.
  A&P CONSULT a fost şi este un partener de încredere plin de resurse care ne a oferit soluţii fiscal-contabile complexe.
  Colaborarea dintre firmele noastre durează de mai bine de 10 ani iar serviciile oferite de A&P CONSULT sunt adaptate nevoilor noastre variind de la organizarea înregistrării contabile până la servicii de Resurse Umane, precum şi aspecte mai complexe cum ar fi pregătirea declaraţiilor financiare şi asistenţă în relaţiile cu Autorităţile Fiscale.
  A&P CONSULT este o companie care ne a ajutat în diferitele probleme de business printr o bună expertiză, viziune şi idei inovatoare.
  Prin urmare avem o deosebită plăcere în a recomanda serviciile profesioniste oferite de A&P CONSULT. “

  Augustin Mitu
  General Manager
  (companie marketing-publicitate)